Ciorba de tarhon

de mimmi in Ciorbe, 16 Sep 2010 | 5473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cana orez
  • 1 buc costita afumata
  • tarhon proaspat
  • 3 cuburi de bors
  • sare,
  • piper,
  • vegeta
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de tarhon:

Punem la calit ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.Dupa ce s-au calit se adauga sare,piper boia,se pune costita taiata se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este fiarta carnea,se adauga cuburile de bors si tarhonul taiat marunt (numai frunzele),se mai lasa putin la fiert si se adauga orezul spalat.

Cand s-a fiert si orezul se adauga oul batut amestecat cu smantana si se amesteca putin sa se faca zdrentele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Sylvia 1

16.09.2010, 20:05

6 note bestial arata

mimmi 1

17.09.2010, 20:14

Multumesc fetelor !
Este foarte buna ciorba aceasta !

Corinuta 1

19.09.2010, 18:30

n-am facut........da' n-arata rau, chiar tentant!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi